Bachelor

Educatieve Bachelor Lager Onderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Leraar-In-Opleiding (LIO)-traject mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Brusselsepoortstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Waarvoor kies je?

De Educatieve Bachelor Lager Onderwijs is een uitdagende opleiding, maar aan het eind weet je van aanpakken. De opleiding Lager Onderwijs van Arteveldehogeschool staat hoog aangeschreven bij de Vlaamse scholen. Je krijgt les in kleine groepen, met een coach voor elke groep. Ook onze docenten zijn makkelijk aanspreekbaar. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. Dankzij verschillende stages groei je uit tot een fantastische leerkracht. Theorie en praktijk spelen voortdurend op elkaar in. Niet alleen tijdens je stages zelf, maar ook door de verdiepende ateliers.

Downloaden

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden