Bachelor

Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk voor extra onderwijsbevoegdheid, Begeleid afstandsonderwijs mogelijk, Campus Kattenberg

Verwerven van extra onderwijsbevoegdheid

Heb jij je lerarendiploma en een bachelor- of masterdiploma op zak? Dan kom je in aanmerking om je onderwijsbevoegdheid te verruimen voor minstens één onderwijsvak Heb jij je lerarendiploma op zak maar geen bachelor- of masterdiploma? Dan volg je het traject twee onderwijsvakken

Via dagonderwijs

Duur van het traject is 1 academiejaar in dagonderwijs (start in september)

Duur van het traject is 2 academiejaren in dagonderwijs (start in september)

Voor de onderwijsvakken bewegingsrecreatie, bio-esthetiek, haartooi, lichamelijke opvoeding, muzikale opvoeding, plastische opvoeding en gezondheidsopvoeding  is het traject gespreid over 2 jaar wegens specifiek op te bouwen vaardigheden.

 

Voor de onderwijsvakken bewegingsrecreatie, bio-esthetiek, haartooi, lichamelijke opvoeding, muzikale opvoeding, plastische opvoeding en gezondheidsopvoeding is dit traject gespreid over 3 jaar wegens specifiek te verwerven vaardigheden.

 

 

De OLOD's 'onderzoek en multimedia' en/of 'bachelorproef' moet je volgen indien je geen credit kan voorleggen voor deze inhouden.

Praktisch

Via afstandsonderwijs

De duur van het traject één onderwijsvak is 2 academiejaren in afstandsonderwijs (start in september). Voor meer info, klik hier. De duur van het traject twee onderwijsvakken is 3 academiejaren in afstandsonderwijs (start in september). Voor meer info, klik hier.

 

Downloaden