Bachelor

Ergotherapie

180 studiepunten, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Hoe ziet je opleiding eruit?

Je hebt gemiddeld 21 uur les per week. Daarbij komen nog de praktijkopdrachten en taken. Uiteraard moet je de verworven kennis ook instuderen. Alles samen reken je dus maar best op een 40-tal uur per week, een voltijdse opdracht dus. De grootte van de groepen hangt af van de onderwijsmethode, van 20 tot 240 studenten. Practica heb je in kleine groepen, de theoretische hoorcolleges volg je met een paar klasgroepen samen.

Voor je je inschrijft, nodigen we je uit op een persoonlijk en verplicht instroomgesprek. Dat is niet bedoeld om te selecteren, wel om samen te bepalen of Ergotherapie echt iets voor jou is.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden