Bachelor

Ergotherapie

180 studiepunten, Campus Kantienberg

Vraag je brochure aan per post of via e-mail.

Instroomgesprek

Interesse om je in te schrijven als student bij de opleiding Ergotherapie? Welkom! We nodigen je graag vooraf uit voor een persoonlijk instroomgesprek.

Belangrijk! Door de coronamaatregelen organiseren we de instroomgesprekken ook vanop afstand. Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je van ons een link om deel te nemen aan het instroomgesprek. Het volstaat om op het moment van afspraak de link aan te klikken om in videogesprek te gaan met de instroomcoach.

Het persoonlijke instroomgesprek is verplicht. Het is niet bedoeld om je al dan niet als student te selecteren, wel om samen met jou te bepalen of Ergotherapie echt iets voor jou is. Na het instroomgesprek kan iedereen zich inschrijven voor de opleiding.

Hoe maak ik een afspraak?

Voor het academiejaar 2019-2020: Neem contact op met de trajectbeheerder per mail: Ann Van de Velde of Hilde Vandevyvere. We bekijken dan samen de mogelijkheden in functie van een vlotte start. 

Wens je te starten in september 2020? Klik hier om de voorbereiding te starten. Je krijgt een aantal voorbereidende vragen en eens die doorlopen, ontvang je een mail om een afspraak te maken. 

 Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten. Tot binnenkort!

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Mail naar info.ergotherapie@arteveldehs.be.