Bachelor

Ergotherapie

180 studiepunten, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Kwaliteitsvol leren

Je schrijft je in voor een kwaliteitsvolle opleiding. De kwaliteit van de opleiding wordt voortdurend gemonitord en verbeterd. Bekijk onze accreditatie, opleidingsreview of de opleiding in cijfers.

Accreditatie

De Bachelor Ergotherapie is een erkende opleiding. Ze werd geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Lees hier meer.

Opleidingsreview

In 2016 werd de opleiding beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen. De opleiding werd positief beoordeeld. 

In de Bachelor Ergotherapie zijn de hartelijkheid, betrokkenheid en expertise van de docenten en het opleidingsmanagement een grote troef. Er is een sterke theoretische onderbouwing en een focus op creativiteitinnovatie en ondernemerschap. Eveneens positief is de voeling met het werkveld, waardoor innoverende initiatieven en ideeën kunnen worden gerealiseerd.

De opleiding heeft een voortrekkersrol in het ergotherapeutisch veld in Vlaanderen. Er is een indrukwekkende waaier aan begeleiding en ondersteuning aanwezig. Ook de faciliteiten op campus Kantienberg en het vaardigheidscentrum in AZ Maria Middelares vormen een heel sterke leeromgeving. Er is bovendien een grote aandacht voor kwaliteitszorg.

Lees het volledige rapport hier.

De volgende opleidingsreview van Bachelor Ergotherapie vindt plaats in het academiejaar 2022 - 2023.

Opleiding in cijfers

Hoeveel studenten volgen deze opleiding? Welk diploma behaalden deze studenten in het secundair? Hoelang doen studenten over het behalen van het diploma? Lees hier de antwoorden!

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden