Bachelor

Ergotherapie

180 studiepunten, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Waarvoor kies je?

De opleiding is opgebouwd uit modules, waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. Gaat het bijvoorbeeld over ouderen in hun thuissituatie, dan bestudeer je meteen ook de anatomie van een knie en de werking van een knieprothese. Een knie is bij een val namelijk een van de meest kwetsbare gewrichten. Nog een voordeel: aan het eind van elke module leg je onmiddellijk een examen of praktische proef af. De inspanningen zijn dus mooi gespreid over het hele jaar.

Veel van onze studenten volgen een stage of een deel van hun opleiding in het buitenland bij een van onze internationale partners. Meer zelfs: als je voor een deel van je opleiding in Oostenrijk of Finland studeert, is je diploma ook daar geldig. Daarmee zijn we een internationale pionier. Onderzoek wijst het uit: wie bij ons afstudeert, vindt vlot de weg naar de arbeidsmarkt.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden