Iets voor jou?

Nieuwsgierig, ondernemend en brede interesses: herken je jezelf in die beschrijving? In dat geval past de opleiding Grafische en digitale media zeker bij jou. Je wordt klaargestoomd voor een sector die voortdurend in ontwikkeling is.

Je hoeft bij ons niet onmiddellijk te bepalen welke richting je precies uit wil. In het gemeenschappelijke eerste semester verwerft elke student de basiskennis en –vaardigheden die nodig zijn in de grafische en digitale bedrijfswereld. Zo kan je al eens proeven van de verschillende afstudeerrichtingen.

Welke afstudeerrichting past bij mij?

Je start met een brede basisopleiding in het eerste semester waarbij je op zoek gaat naar jouw talenten en voorkeur tot specialisatie. Eenmaal je die gevonden hebt, kies je voor een specifieke afstudeerrichting. Onderweg kun je natuurlijk nog bijsturen, zodat je zeker de richting vindt die het best bij je past.

Crossmedia-ontwerp - afstudeerrichting Graphic Design

Je wordt wild van attractieve vormgeving voor print en/of digitale doeleinden? Benieuwd naar wat er zich achter de schermen afspeelt bij de realisatie hiervan? Graphic Design dompelt je volledig onder in deze creatieve wereld.

Crossmedia-ontwerp - afstudeerrichting Photo Design

In de ene hand een camera vastgekluisterd, met hun andere hand zweven ze over hun klavier om dat perfecte shot in een aantrekkelijk jasje te plaatsen. Deze creatieve wizards komen ongetwijfeld voort uit de opleiding Photo Design.

Grafimediabeleid - afstudeerrichting Crossmedia management

Creatieve campagnes bedenken vanuit een arsenaal aan mogelijkheden binnen de print en digitale wereld? En deze ook uitvoeren en opvolgen in samenspraak met de klant? Crossmedia management is your perfect match!

Grafimediabeleid - afstudeerrichting Printmedia management

Gefascineerd door printtoepassingen en contact met klanten schrikt je niet af? Een opleiding Printmedia management stoomt je hier volledig klaar voor.

Multimediaproductie - afstudeerrichting Audiovisual Design

Houd je van kunst, muziek, film en techniek? From scratch beginnen met een idee tot storytelling, scripts, opnames, productie … tot het introduceren aan de wereld. Audiovisual Design leert je de kneepjes van het vak.

Multimediaproductie - afstudeerrichting New Media Development

Onze wereld zoals we die kennen, wordt steeds meer verweven met zijn digitale variant. Wil jij de digitale beleving van morgen meehelpen opbouwen? New Media Development duikt in jouw persoonlijk DNA-code en programmeert er de nodige competenties.

Twijfel je of je voorkennis zal volstaan?

Neem – geheel vrijblijvend – deze instapscreening door. Ontdek hoe je scoort op de basiscompetenties die nodig zijn om deze opleiding met succes aan te vatten.

Lees hier meer over de startcompetenties die nodig zijn voor deze opleiding & welke laptop je nodig hebt.