Bachelor

Grafische en Digitale Media

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk voor bepaalde richtingen, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Kwaliteitsvol leren

Je schrijft je in voor een kwaliteitsvolle opleiding. De kwaliteit van de opleiding wordt voortdurend gemonitord en verbeterd. Bekijk onze accreditatie, opleidingsreview of de opleiding in cijfers.

Accreditatie

De Bachelor Grafische en Digitale Media is een erkende opleiding. Ze werd geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Lees hier meer. 

Opleidingsreview

In 2017 werd de opleiding beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen. De opleiding werd positief beoordeeld:

In de Bachelor Grafische en Digitale Media worden studenten ernstig genomen en kunnen zij hun leeromgeving mee vorm geven. Het docententeam van deze opleiding is competent en gemotiveerd. Er wordt gewerkt vanuit een duidelijke missie en visie. Het programma van de opleiding is attractief met mogelijkheden om eigen accenten te leggen.

Volgens het werkveld, alumni en derdejaarsstudenten heeft de opleiding de juiste keuze gemaakt door in het eerste jaar een brede basis mee te geven. Nadien kunnen studenten meer focussen op hun specifieke interesses. Daardoor zijn studenten breder inzetbaar in het werkveld en beter gewapend voor hun job.

Lees het volledige rapport hier.
Lees het het borgingsbesluit van de opleiding Bachelor Grafische en Digitale Media hier.

De volgende opleidingsreview van de Bachelor Grafische en Digitale Media vindt plaats in het academiejaar 2021 - 2022.

Opleiding in cijfers

Hoeveel studenten volgen deze opleiding? Welk diploma behaalden deze studenten in het secundair? Hoelang doen studenten over het behalen van het diploma? Lees hier de antwoorden!

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden