Bachelor

Grafische en Digitale Media

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk voor bepaalde richtingen, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke

Ontvang je brochure per post of via e-mail.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Kan je door omstandigheden pas in februari instappen? In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van 30 studiepunten. Je krijgt dan een aantal opleidingsonderdelen uit het eerste en het tweede semester van de eerste schijf op basis van jouw gekozen afstudeerrichting. Het volgende academiejaar neem je de andere opleidingsonderdelen van de eerste schijf op, aangevuld met een aantal opleidingsonderdelen van de tweede schijf. Op die manier kan je je programma spreiden over 3,5 jaar. Het tweede semester start op 10 februari 2020 volgens jouw lessenrooster. 

In december en januari worden infosessies georganiseerd. Hou de website in de gaten voor de exacte data en uren.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden