Bachelor

Grafische en Digitale Media

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk voor bepaalde richtingen, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Kan je door omstandigheden pas in februari instappen? In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van ongeveer 30 studiepunten. Je krijgt dan een aantal opleidingsonderdelen uit het eerste en het tweede semester van de eerste schijf op basis van jouw gekozen afstudeerrichting. Het volgende academiejaar neem je de andere opleidingsonderdelen van de eerste schijf op, aangevuld met een aantal opleidingsonderdelen van de tweede schijf. Op die manier kan je je programma spreiden over minstens 3,5 jaar afhankelijk van je studievoortgang.

Er worden voor de opleiding Grafische en digitale media twee infoavonden "Starten in februari" georganiseerd. Deze gaan door op:

  • donderdag 17 december 18u-20u
  • donderdag 28 januari 18u-20u 
     

Infoavond gemist?

Geen probleem bekijk hier de infossie februaristarters 2021!

 

Wanneer kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven na een intakegesprek met de trajectbeheerder. De ingeschreven studenten worden verwacht op een introductiemiddag (datum nog te bepalen). Je krijgt dan uitleg over het lessenrooster en ICT-gebruik op de campus.

De start van het tweede semester - én jouw start bij ons aan de hogeschool - is gepland op maandag 8 februari. 

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden