Starten in februari

In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van 30 studiepunten. Je krijgt dan een aantal opleidingsonderdelen uit het eerste en tweede semester van de eerste schijf.

Volgend academiejaar neem je de andere opleidingsonderdelen van de eerste schijf op, aangevuld met een aantal opleidingsonderdelen van de tweede schijf. Op die manier kan je je programma spreiden over 3,5 jaar.

Wil je graag meer weten over starten in februari? Kom dan naar één van de infosessies op onze campus. Deze gaan door op dinsdag 23 januari 2017 om 14u.  Als je wil deelnemen, kan je je naam opgeven via trajectbeheerder Kimberly Van Laere.

Lukt het niet om aanwezig te zijn op één van deze momenten of heb je nog een aantal vragen, dan kan je op donderdag 25 januari tussen 13u en 14u terecht op de facebookpagina van Arteveldehogeschool voor een Facebook Live rond strarten in februari. 

Wanneer kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven na een intakegesprek met de trajectbeheerder. De ingeschreven studenten worden verwacht op een onthaalmoment op vrijdag 2 februari om 14u. Je krijgt dan uitleg over het lessenrooster en ICT-gebruik op de campus.

De start van het tweede semester - én jouw start bij ons aan de hogeschool - is gepland op 12 februari.