Starten in februari

In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van 30 studiepunten. Je krijgt dan een aantal opleidingsonderdelen uit het eerste en tweede semester van de eerste schijf.

Volgend academiejaar neem je de andere opleidingsonderdelen van de eerste schijf op, aangevuld met een aantal opleidingsonderdelen van de tweede schijf. Op die manier kan je je programma spreiden over 3,5 jaar.

Op campus Mariakerke worden voor de opleiding Grafische en digitale media 2 infomomenten "Starten in februari" georganiseerd. Deze gaan door op:
- woensdag 19 december 14u-15u
- dinsdag 22 januari 14u-15u
 

Heb je nog een aantal algemene vragen over studeren aan Arteveldehogeschool dan kan je eind januari (exacte datum volgt nog) terecht op de facebookpagina van Arteveldehogeschool voor een Facebook Live specifiek rond starten in februari. 

Wanneer kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven na een intakegesprek met de trajectbeheerder. De ingeschreven studenten worden verwacht op een introductiemiddag op vrijdag 1 februari om 14u. Je krijgt dan uitleg over het lessenrooster en ICT-gebruik op de campus.

De start van het tweede semester - én jouw start bij ons aan de hogeschool - is gepland op 11 februari.