Verkorte trajecten

Je kan je diploma ook halen via studieduurverkorting. Met reeds een bachelor- of masterdiploma op zak, kan je ongeacht het studiegebied starten in een verkort traject. Je volgt dan voltijds les in dagonderwijs.

De afstudeerrichting Crossmedia-ontwerp en Audiovisual design kan je zo in twee jaar afwerken in plaats van drie jaar. Je krijgt vrijstellingen voor alle algemene vakken zoals communicatie, talen, foto- en colorimetrie, marketing of andere.

Je volgt een aangepast programma om zo de nodige vaardigheden op te doen. In de afstudeerrichting Crossmedia-ontwerp kies je in het tweede semester voor een verdere specialisatie in Graphic Design of Photo Design.

De afstudeerrichtingen Grafimediabeleid en New Media Development volg je in drie jaar, maar met behoud van dezelfde vrijstellingen.

Ben je geïnteresseerd in het verkorte traject? Neem dan contact op met de trajectbeheerders: gudrun.herman@arteveldehs.be of kimberly.vanlaere@arteveldehs.be.

Let wel, het is een voltijdse dagopleiding van 24 lesuren en is moeilijk te combineren met een (halftijdse) job. Buiten de lestijden moeten immers heel wat vaardigheden ingeoefend worden. Indien je een heel flexibel werkrooster heb, dan kunnen we samen met jou kijken als een individueel traject haalbaar is.

Wil je inschrijven, registreer je dan eerst op www.arteveldehogeschool.be. Eens je geregistreerd bent, stuur dan een mailtje naar een trajectbeheerder met je geboortedatum, een scan van je (voorlopig) diploma en je keuze qua afstudeerrichting. Wanneer je kiest voor Crossmedia-ontwerp, stuur je ook je voorlopige keuze tussen Photo design of Graphic design door. Pas in het tweede semester maak je een definitieve keuze.

De trajectbeheerder geeft jouw vrijstellingen en programma in en pas als je een bevestigingsmail krijgt, kan je je definitief inschrijven op Hoogpoort 15.

Hieronder vind je het programma terug voor een studieduurverkorter.

Downloaden