Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Officemanagement

Human Resources Management

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Met Engelstalige vakken, Afstandsonderwijs mogelijk, Campus Kantienberg
Je ambieert een echte sleutelrol in het strategisch personeelsmanagement van een organisatie. Van aanwervingen en selecties, tot loonadministratie en talentontwikkeling, als hr-specialist ben je elke dag bezig met de mensen van een bedrijf.

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Ons specialisatietraject is veel meer dan alleen rekruteren en selectie. We richten ons op alle praktijkgerichte, strategische en commerciële facetten van het hr-departement.

Wat na je opleiding?

Hr-professionals zijn in elke organisatie van onschatbare waarde. Ze spelen een sleutelrol bij aanwervingen, maar ook op de loonadministratie en bij talentontwikkeling.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Officemanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Human Resources Management vs. Personeelswerk

Hier ontdek je het verschil tussen de Human Resources Management en Personeelswerk.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Dat ik zo snel na afstuderen een job vond, is mee te danken aan de Talent Fair for Business.
Tine
Oud-studente Human Resources Management en klantenbeheerder payroll bij Attentia

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Officemanagement
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail