Postgraduaat

Human Resources Management

Ontvang de opleidingsflyer per post of via e-mail.

Human Resources Management vs. Personeelswerk

Business & Management

De opleiding Officemanagement behoort tot het domein 'Business & Management'. Het traject Human Resources Management bekijkt human resources dus voornamelijk vanuit een bedrijfsperspectief. Wil jij je onder meer richten op strategische en commerciële facetten van het hr-departement? Wil je bouwen aan een duurzaam hr-beleid met focus op employer branding (hoe aantrekkelijk ben ik als werknemer?), talent- en peoplemanagement (hoe talenten van mensen inzetten in je organisatie?) en (meertalige) communicatie? Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven.

Mens & Samenleving

Ben je daarentegen meer geboeid door de wereld van 'Mens & Samenleving’? Check dan eens de opleidingspagina van Personeelswerk, een afstudeerrichting van de bachelor Sociaal Werk. De opleiding beschouwt human resources als een sociaal-economische uitdaging, op de grens tussen sociologie, psychologie, recht en economie. Wil jij maatschappelijk relevante arbeidsgerelateerde thema’s als welzijn op het werk, burn-out en duurzame inzetbaarheid onder de loep nemen? En wil je een brede visie op menselijk gedrag en de werking van onze hedendaagse samenleving ontwikkelen? Dan zit je hier op je plaats.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden