Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Officemanagement

Human Resources Management

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Start je bij ons in februari, dan betekent dit niet dat je start met een achterstand. Integendeel. Jij kan jouw diploma perfect behalen op zes semesters of drie jaar en kan bovendien rekenen op een goeie ondersteuning binnen onze opleiding.

Kies het februaritraject dat het best bij je past  

Denk op voorhand goed na welke toekomst je voor jezelf ziet, want onze drie trajecten leggen totaal andere accenten. Vanaf het eerste jaar al heb je de keuze tussen Business & Languages (specialisatie Languages of Human Resources Management) en Event & Project Management. Wij dompelen je onder in een verfrissend bad van communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen. Elk van de drie trajecten opent de deur naar een breed palet aan praktische skills waar de arbeidsmarkt om schreeuwt:

  • Event & Project Management
  • Business & Languages – specialisatietraject Languages
  • Business & Languages – specialisatietraject HRM

Plan een intakegesprek

Interesse? Contacteer je Student Community Coach. Om je in te schrijven hoef je niet te wachten op je schoolresultaten. Zodra je studiekeuze achter de rug is, kan je je intakegesprek plannen:

  • Stap 1: kies het februaritraject van jouw keuze. Het overzicht van de verkorte trajecten wordt hier zo snel mogelijk gepubliceerd. 
  • Stap 2: indien je er al een gedeeltelijke studie hebt op zitten, heb je misschien wel recht op een vrijstelling. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je hier.
  • Stap 3: maak een afspraak met je Student Community Coach voorafgaand aan je inschrijving:

Schrijf je in 

Alle info over inschrijven, vind je hier. Contacteer éérst je Student Community Coach voor je je inschrijft. Praktische info over je studentenaccount, het studiemateriaal en de mogelijkheid om tegen een voordelige prijs een laptop te kopen, vind je hier.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden