Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Officemanagement

Human Resources Management

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak (graduaat/bachelor)? Via een verkort traject behaal je in beperkte tijd een extra diploma Bachelor Officemanagement - afstudeerrichting Human Resources Management. Hoe je verkorte traject eruit zal zien hangt af van je reeds behaalde diploma.

BEHAALDE DIPLOMA

STUDIEPUNTEN STUDIEDUUR (min.)
Bachelor Officemanagement 58 1 jaar
Bachelor Bedrijfsmanagement 82 1,5 jaar
Bachelor Communicatiemanagement 78 1,5 jaar
Graduaat Marketing- en Communicatiesupport 127 2,5 jaar
Overige bacheloropleidingen 114 2 jaar

Vrijstellingen 

Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen. Die worden toegekend op basis van een aantal EVK’s, voluit ‘eerder verworven kwalificaties’. Dat zijn creditbewijzen, getuigschriften of studiebewijzen uit binnen- of buitenland die aangeven dat een formeel leertraject werd doorlopen.

Wil je zo’n vrijstelling aanvragen? Vul dan volgend aanvraagformulier aandachtig in en bezorg het ingevulde document aan joke.vandewoestyne@arteveldehs.be, Student Community Coach HRM. 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden