Bachelor

International Business Management

180 studiepunten, Engelstalige opleiding (taught in English), Campus Kantienberg
Droom je van een internationale carrière? Deze volledig Engelstalige opleiding is er zowel voor Nederlandstalige studenten die ondergedompeld willen worden in een internationale omgeving als voor internationale studenten die in Gent willen studeren. Binnen- en buitenlandse docenten geven hun kennis en knowhow door zodat je zelfverzekerd in het bedrijfsleven kan stappen.

Over deze Bachelor

Wat zal je leren?

Je krijgt een waaier aan vakken aangeboden door binnen- en buitenlandse docenten die je de nodige kennis en knowhow aanbieden om zelfzeker het werkveld in te stappen.

Wat na je opleiding?

Het hoeft niet te verwonderen dat afgestudeerden met een internationale mindset en hun uitmuntende talenkennis gegeerd zijn door werkgevers.

Waarvoor kies je?

In deze opleiding gaat er heel wat aandacht naar belangrijke professionele vaardigheden zoals een hands-on aanpak en een flexibele houding.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Je hebt ongeveer 20 uur per week les. Uiteraard ben je daarnaast ook nog bezig met opdrachten, oefeningen en het instuderen van leerstof.

Praktisch: waar volg je les?

de Bachelor International Business Management volg je op campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Vrijstellingen

Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen. Die worden toegekend op basis van een aantal eerder verworven kwalificaties nadat je een leertraject hebt doorlopen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Kwaliteitsvol leren

De Bachelor International Business Management is een geaccrediteerde opleiding door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

I definitely appreciated the consistent international focus of the various courses. You learn about doing business with people of different cultures in an international context and you really get the chance to experience it yourself. My advice to new students? Don’t be afraid to be ambitious. Open yourself to new challenges. But, most of all, enjoy it!
Ibo Cornu
Former student Bachelor International Business Management and current master student in Rotterdam

Vragen over deze opleiding?

Bachelor International Business Management
T 09 234 77 07
Contacteer via e-mail