Bachelor

International Business Management

180 studiepunten, Engelstalige opleiding (taught in English), Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Reiken je ambities verder dan je landsgrenzen? Wil je breed denken, helder communiceren en digitaal scoren in business? Met deze Engelstalige bacheloropleiding weet je wat telt in een steeds veranderende wereld.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze Bachelor

Wie ben jij?

- Je droomt van een internationale carrière.
- Je wil een brede kennis van het bedrijfsleven koppelen aan solide digital skills.
- Je spreekt al aardig wat Engels, maar wil professioneel stevig kunnen meepraten.

Je programma

Maak werk van jouw ondernemerschap. Zowel Belgische als buitenlandse docenten gidsen jou via dit doelgerichte curriculum op weg naar internationale expertise.

FAQ's

Hoe ziet je lesrooster eruit? Hoe groot zijn de groepen? Hoeveel kost deze opleiding?

Waarom deze opleiding?

 Een gepassioneerd team docenten bereid je voor op een internationale carrière en de internationale ervaringen liggen voor het grijpen. 

Na je diploma

Afgestudeerd? Je hebt een waaier aan mogelijkheden. 95 % van onze studenten vindt werk binnen een jaar nadat ze hun studies hebben afgerond. Een behoorlijk aantal studenten zetten hun studies verder na International Business Management.

Inschrijven

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor International Business Management volg je op campus Kantienberg en op Campus Stropkaai, middenin een bruisende buurt.

Internationaal avontuur

Blijf je liever in Gent, maar ben je wel geïnteresseerd om een internationale toets aan je opleiding te geven? De opleiding International Business Management biedt C.O.I.L. of Collaborative Online International Learning aan.

Starten in februari

Kon je je studie niet starten in september, of ben je niet helemaal overtuigd van je studiekeuze? Dan kan je alsnog in februari instappen in de Bachelor International Business Management.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Ik hield vooral van de voortdurende focus op het internationale tijdens de verschillende cursussen. Je leert hoe je zakendoet met mensen van verschillende culturen in een internationale context en je krijgt echt de kans om het zelf te ervaren. Mijn advies aan jou? Wees niet bang van je eigen ambities. Sta open voor nieuwe uitdagingen. En vooral: geniet ervan!
Ibo Cornu
Alumnus International Business Management

Vragen over deze opleiding?

Bachelor International Business Management
T 09 234 77 07
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden