Persoonlijke aanpak 

Onze docenten volgen je persoonlijk op, dus je haalt echt het beste uit jezelf. Er is dus ook geen drempel als je met vragen zit.  

Begeleiding op maat 

Aan Arteveldehogeschool ligt de nadruk op een persoonlijke begeleiding. Geen idee welke opleiding je wil volgen? Examenangst, uitstelgedrag of nood aan een goede studiemethode? Vraag je je af of je recht hebt op vrijstellingen of op een studietoelage? Heb je nood aan psychosociale begeleiding? Doe dan een beroep op ons ruim begeleidingsaanbod op maat. www.arteveldehogeschool.be/begeleiding-op-maat 

Bijzonder statuut 

Zijn hogere studies voor jou niet vanzelfsprekend door een functiebeperking of omdat je studeren combineert met een gezin, topsport, een job of ondernemerschap? Ga dan voor een bijzonder statuut. Dat geeft je recht op een aantal onderwijs- en examenfaciliteiten. Ook omwille van uitzonderlijke sociale en individuele omstandigheden kan je een bijzonder statuut aanvragen. 
https://www.arteveldehogeschool.be/bij-ons-studeren/begeleiding-op-maat/... 

Vrijstellingen 

Heb je al een diploma hoger onderwijs of verworven credits uit een verwant studiegebied? Of heb je relevante werkervaring? Dan heb je mogelijk recht op vrijstellingen. We bekijken dat samen tijdens een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op met trajectbeheer.gdm@arteveldehs.be.