Iets voor jou?

Je wilt aan de slag gaan met programma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign. Naast het creatieve luik, spreken technische skills je ook aan. Niet enkel binnen web en nieuwe media, maar ook op gebied van grafische en audiovisuele technologie. 

Hiernaast, en minstens even belangrijk, heb je ook een commerciële flair, communicatieve skills en ben je gebeten door marketing en creatief ondernemen in een internationale context.  

Voel je je nog steeds aangesproken? Dan ben jij de gezochte allrounder die perfect in staat is om samen met de klant en je collega’s media te bedenken, op te volgen en af te leveren. 

Wat na je opleiding? 

Je diploma op zak? Dan kan je allerlei richtingen uit.
Letterlijk. De wereld lonkt, maar België ook, want veel bedrijven geven aan dat ze internationaal werken of afdelingen in het buitenland hebben. 

Allemaal veel gevraagde profielen: 

  • Projectmanager 
  • (Digitaal) marketeer 
  • Accountmanager 
  • Creatieve mediaconsultant 
  • Salesmedewerker
  • ... 

Natuurlijk kan je ook als zelfstandige aan de slag! Start je eigen grafisch of digitaal bureau of word creatief consultant. 

Verder studeren 

Tweede bachelordiploma 

Binnen Arteveldehogeschool kan je via een verkort traject een tweede bachelordiploma behalen, bijvoorbeeld Bachelor in het communicatiemanagement, Bachelor in de journalistiek, Bachelor in het bedrijfsmanagement, Bachelor in het officemanagement, Bachelor International Business management of Bachelor International Office Management

Bachelor-na-bachelor, postgraduaat of bijscholing 

Een bachelor-na-bacheloropleiding geeft je de kans om je kennis te verdiepen. Daarnaast zijn er heel wat postgraduaten en bijscholingen, bijvoorbeeld de postgraduaten Experience Architect en Digital Content & Journalism

Master 

Via een schakelprogramma kan je doorstromen naar een masteropleiding zoals Master in de communicatiewetenschappen of Master in de grafische vormgeving. 

Vlot schakelen binnen de Associatie Universiteit Gent 

Arteveldehogeschool behoort tot de Associatie Universiteit Gent. De studieprogramma’s van de partnerinstellingen zijn op elkaar afgestemd, zodat je overal vlot kan verder studeren. 

Meer info? 

www.arteveldehogeschool.be/opleidingen 
www.ugent.be/studiekiezer 
www.onderwijskiezer.be 
www.hogeronderwijsregister.be