Onze aanpak

De naam van de opleiding International Office Management geeft al aan dat de nadruk op het internationale luik ligt.

Samen met studenten uit alle hoeken van de wereld volg je de lessen in het Engels. Die lessen worden bovendien gegeven door binnen- en buitenlandse docenten. Je schaaft tijdens de opleiding dus niet alleen je talenkennis bij, maar je bouwt ook een interessant internationaal netwerk uit! Je kiest vanaf het eerste jaar voor één van de twee keuzetrajecten: Languages of Human Resources Management.

Gepassioneerd door talen? Ga dan voor Languages! In dit programma krijg je niet alleen een volledige onderdompeling in het Engels, maar kies je ook nog twee andere talen: Frans, Duits, Spaans, Chinees of - indien je buitenlandse student bent - Dutch as a foreign language. 

Werk je graag met mensen, voor mensen in een bedrijfscontext? Ons keuzetraject Human Resources Management is dan echt iets voor jou. In opleidingsonderdelen als Strategic HRM, E-recruitment & Selection en Sustainable HRM kom je alles te weten over deze boeiende discipline, die bovendien steeds belangrijker wordt in internationale ondernemingen.

In beide trajecten word je ondergedompeld in minstens twee vreemde talen, en krijg je een stevige basis in HR en in proces-/project- en changemanagement. Combineer dat alles met een uitmuntende kennis van de ICT- en nieuwe mediatools, en je staat klaar om de arbeidsmarkt te veroveren, binnen én buiten onze landsgrenzen! Bovendien komen die verschillende vreemde talen zeker van pas als je in het derde jaar minstens één semester naar het buitenland trekt. We brengen dus niet enkel de wereld naar de klas, maar we geven je ook de kans om die wereld zelf te ontdekken.

Daarbovenop kan je na het behalen van je bachelordiploma International Office Management verder studeren aan de Athlone Institute of Technology in Ierland om af te sluiten mét een masterdiploma!  Benieuwd naar deze school? Neem snel een kijkje op hun website.

 

Afbeeldingsresultaat voor Athlone Institute of Technology

 

Is International Office Management iets voor jou? Ontdek het hier.