Onze aanpak

De naam van de opleiding International Office Management geeft al aan dat de nadruk op het internationale luik ligt. Samen met studenten uit alle hoeken van de wereld volg je de lessen in het Engels. Die lessen worden bovendien gegeven door binnen- en buitenlandse docenten. Je schaaft tijdens de opleiding dus niet alleen je talenkennis bij, maar je bouwt ook een interessant internationaal netwerk uit! 

Ga voor Business & Languages

In Business & Languages krijg je niet alleen een volledige onderdompeling in het Engels, maar kies je ook nog twee andere talen: Frans, Duits, Spaans, Chinees of - indien je buitenlandse student bent - Dutch as a foreign language. Bovendien krijg je een stevige basis in proces-/project- en changemanagement. Combineer dat alles met een uitmuntende kennis van de ICT- en nieuwe mediatools, en je staat klaar om de arbeidsmarkt te veroveren, binnen én buiten onze landsgrenzen! Bovendien komen die verschillende vreemde talen zeker van pas als je in het derde jaar minstens één semester naar het buitenland trekt. We brengen dus niet enkel de wereld naar de klas, maar we geven je ook de kans om die wereld zelf te ontdekken.

Daarbovenop kan je na het behalen van je bachelordiploma International Office Management verder studeren aan de Athlone Institute of Technology in Ierland om af te sluiten mét een masterdiploma!  Benieuwd naar deze school? Neem snel een kijkje op hun website.

Voor welke toppings ga jij?

In het 2de jaar en 3de jaar van je opleiding heb je vanaf nu de keuze om zelf te bepalen welke richting jouw professionele traject uitgaat. Je bepaalt zelf voor een totaal van 15 studiepunten de opleidingsonderdelen die je wil volgen. Ga je voor een extra taal, een studiereis, een specialisatie, ...? Jij kiest!

Bekijk hier de mogelijkheden waaruit je kan kiezen! Bekijk ook eens onderstaand curriculum.

Is International Office Management iets voor jou? Ontdek het hier.

Downloaden