Onze aanpak

De naam van de opleiding International Office Management geeft al aan dat de nadruk op het internationale luik ligt.

Samen met studenten uit alle hoeken van de wereld volg je de lessen in het Engels. Die lessen worden bovendien gegeven door binnen- en buitenlandse docenten. Je schaaft tijdens de opleiding dus niet alleen je talenkennis bij, maar je bouwt ook een interessant internationaal netwerk uit. Naast Engels kies je nog twee andere talen.  Je kan kiezen tussen Frans, Duits, Spaans of Chinees. Die verschillende vreemde talen komen zeker van pas als je in het derde jaar minstens één semester naar het buitenland trekt. We brengen dus niet enkel de wereld naar de klas, maar we geven je ook de kans om die wereld zelf te ontdekken.

Naast talen krijg je een stevige basis in HR en in proces-/project- en changemanagement. Combineer dat alles met een uitmuntende kennis van de ICT- en nieuwe mediatools, en je staat klaar om de arbeidsmarkt te veroveren, binnen én buiten onze landsgrenzen!

Bovendien kan je na het behalen van je bachelordiploma International Office Management verder studeren aan de Athlone Institute of Technology in Ierland om af te sluiten mét een masterdiploma!  Benieuwd naar deze school? Neem snel een kijkje op hun website.

 

Afbeeldingsresultaat voor Athlone Institute of Technology

 

Is International Office Management iets voor jou? Ontdek het hier.