Bachelor

International Office Management

180 studiepunten, Engelstalige opleiding (taught in English), Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat na je opleiding?

In een geglobaliseerde wereld zijn afgestudeerden die graag over de landsgrenzen werken erg gegeerd door werkgevers. Ze hebben tijdens hun opleidingen namelijk een uitmuntende talenkennis opgedaan en zijn vertrouwd met andere culturen. 96% van onze studenten is binnen één jaar na afstuderen dan ook aan het werk.

Verder studeren

Een groot deel van onze studenten studeert verder. De Bachelor International Business Management is een perfecte aanvulling op deze bachelor en kan je dus via een verkort traject behalen. Daarnaast kan je nog kiezen voor een aantal bachelor-na-bacheloropleidingen, bijscholingen en postgraduaten zoals ‘Innovative Change Management’. Met een schakelprogramma kan je een masteropleiding aan een universiteit in België behalen -- of je kiest voor een masterprogramma aan een buitenlandse universiteit.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden