Bachelor

International Officemanagement

180 studiepunten, Met Engelstalige vakken, Campus Kantienberg
Heb je de ambitie om aan de slag te gaan in een internationale omgeving en heb je daarnaast ook een passie voor talen en mensen? Dan zit je bij de Bachelor International Office Management zeker en vast op jouw plaats. De lessen zijn volledig Engelstalig, zowel voor studenten uit het binnen- als uit het buitenland.

Over deze Bachelor

Waarvoor kies je?

Je loopt stage in een buitenlands bedrijf in jouw laatste semester, je doet heel wat bedrijfsbezoeken en studietrips en je krijgt tal van gastsprekers over de vloer.  

Wat zal je leren?

Je bent een open-minded, maar kritische denker en je past je gemakkelijk aan aan de veranderende omgeving. Deze kwaliteiten leiden je naar een succesvolle carrière in een internationaal bedrijf in binnen- of buitenland.

Wat na je opleiding?

In een geglobaliseerde wereld zijn afgestudeerden die graag over de landsgrenzen werken erg gegeerd door werkgevers.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering en studiemethode.

Hoe ziet je opleiding eruit?

De naam van de opleiding International Office Management geeft al aan dat de nadruk op het internationale luik ligt. Samen met studenten uit alle hoeken van de wereld volg je lessen in het Engels.

Kwaliteitsvol leren

Je schrijft je in voor een kwaliteitsvolle opleiding. De kwaliteit van de opleiding wordt voortdurend gemonitord en verbeterd.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor International Office Management volg je op de campus Leeuwstraat. Deze campus ligt in de buurt van campus Kantienberg.

Schrijf in voor infodag 7 maart

Profiteer van de volgende infodag op campus Kantienberg. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen. 

Details en inschrijven

My plans after graduation are still in the making, but there is a high chance that I will spend at least a year back in Argentina. I do not know yet what I want to do for a living. I believe that having a fixed idea of your future job can make you lose sight of new and different opportunities that might show up. But I do know that I want to work in an international environment. And I certainly will make good use of the languages I have learned.
Federico Bonaparte (Argentina)
Second-year student International Office Management

Vragen over deze opleiding?

Bachelor International Officemanagement
T 09 234 71 50
Contacteer via e-mail