Bachelor

International Organisation and Management

Voorheen: International Office Management, 180 studiepunten, Engelstalige opleiding (taught in English), Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

 

Internationale expertise

Je volgt geen International Organisation and Management om alleen maar te zitten luisteren naar docenten. Nee, aan Arteveldehogeschool vragen we je echt om actief deel te nemen aan praktijklessen en projecten, bedrijfsbezoeken en excursies. Jij bent diegene die marketing- en communicatieplannen opstelt, specifieke vaardigheden inoefent en zoveel meer.

Je loopt stage in een buitenlands bedrijf in jouw laatste semester, je doet heel wat bedrijfsbezoeken en studietrips en je krijgt tal van gastsprekers over de vloer. Arteveldehogeschool heeft een breed netwerk aan partnerinstellingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. We verwelkomen elk jaar heel wat studenten van over de hele wereld in onze internationale semesterprogramma’s. Je zal met hen samenwerken voor verschillende projecten.  

  • Eerste jaar: praktijkproject

Je werkt een praktijkproject uit in samenwerking met een internationaal bedrijf of organisatie naar keuze. 

  • Tweede jaar: Wereldburgerschap

Doe mee aan een van de excursies georganiseerd door Arteveldehogeschool, of werk zelf een uitstap uit naar een bestemming naar keuze. Volg een zomerprogramma ergens ter wereld, of verken het project van je dromen.

  • Derde jaar: afstudeerstage

Je afstudeerstage brengt je naar het buitenland voor 3,5 maand. Bereid je voor op een unieke en verrijkende ervaring! En wie weet, een schitterende internationale carrière volgt misschien.

Ward volgt de opleiding International Organisation and Management, waar een buitenlandse ervaring sterk aangemoedigd wordt. Bekijk zijn getuigenis!

Bekijk meer internationale getuigenissen

 
 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden