Bachelor

International Organisation and Management

Voorheen: International Office Management, 180 studiepunten, Engelstalige opleiding (taught in English), Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

 

Schrijf je in

We streven naar een gebalanceerde en diverse mix van studenten in de opleiding. Je zal buitenlandse studenten ontmoeten die les willen volgen in het Engels of die graag aan Arteveldehogeschool willen studeren om een bachelordiploma te verwerven. En Vlaamse studenten die zich willen onderdompelen in een fascinerende internationale omgeving. Tot slot verwelkomen we Belgische inwoners die al een buitenlands diploma hebben en een bachelordiploma willen behalen in International Organisation and Management.

Toelatingsvoorwaarden

Wil je je inschrijven voor een opleiding aan Arteveldehogeschool? Dan zijn er een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen, zoals in het bezit zijn van het juiste diploma en het beheersen van de onderwijstaal.

Lees de uitgebreide informatie over de toelatingsvoorwaarden (Engelstalig).

Online inschrijven 

Wil je je graag inschrijven als student aan Arteveldehogeschool? Dat kan via volgende stappen:

  • Start online je inschrijving en laad indien van toepassing de vereiste documenten op
  • Ga na of je opleiding een instroomprocedure heeft
  • Speciaal of aangepast traject? Neem contact op met de trajectbeheerder

Inschrijven kan vanaf 7 juni 2021.

Start je inschrijving

Studiegeld

Een voltijdse inschrijving kost € 947,20 voor EER-studenten (Europese Economische Ruimte). Beursstudenten betalen € 111,90 en niet-EER studenten € 3.730. (Deze bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen). Handboeken en materiaal kosten ongeveer € 420 voor het eerste jaar, en € 380 voor het tweede en derde jaar samen.

Het studiegeld wordt berekend op basis van het aantal studiepunten dat je opneemt. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Wil je graag weten hoeveel het studiegeld voor jouw opleiding exact bedraagt voor het academiejaar 2021-2022?

Raadpleeg de uitgebreide info over het studiegeld

Je vindt er ook meer info over de manier van betalen en het aanvragen van een studietoelage.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden