Bachelor

International Organisation and Management

Voorheen: International Office Management, 180 studiepunten, Engelstalige opleiding (taught in English), Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

 

Wat na je opleiding?

Proficiat! Je hebt je diploma verdiend en tonnen praktijkervaring opgedaan. Wat gebeurt er nu?

96 % van onze studenten vindt werk binnen een jaar na afstuderen

Waar kan je allemaal naartoe?

Je kan werk vinden in om het even welke multinational, kleine of middelgrote onderneming of overheidsbedrijf, in je thuisland of in het buitenland. Ze zullen staan springen om gebruik te maken van je uitstekende taalvaardigheid, aandacht voor de gevoeligheden in interculturele communicatie en kennis van proces- en projectmanagement.

Je bent uitgegroeid tot een bevlogen communicator.

En je vindt je weg op de arbeidsmarkt als officemanager, international account manager, process supervisor, international customer service agent of PR medewerker. Of je gaat voor een extra diploma

Een behoorlijk aantal studenten studeert immers verder na International Organisation and Management.

Een tweede bachelordiploma?

Je kan een tweede professionele bachelordiploma behalen via een verkort traject. International Business Management, International Communication Management en International Graphic & Digital Media zijn perfecte aanvullingen.

Fast-track traject naar lesgeven

Wil je na je bacheloropleiding graag lesgeven in jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor de Verkorte Bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs (in het Nederlands). 

Postgraduaat, Bachelor na Bachelor en bijscholingen

Verdiep je kennis van een bepaald vakgebied Uitstekende keuzes zijn o.a. de postgraduaten Digital Business Transformation en Human Resources Management (in het Nederlands). 

Interesse in een master?

Met een schakelprogramma (in het Nederlands), kan je je inschrijven voor een master aan Universiteit Gent. Of je schrijft je in voor een andere opleiding in het buitenland.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden