Bachelor

Journalistiek

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Lesrooster en curriculum

De eerste twee jaar zit je gemiddeld 22 uur per week in de les, in het derde jaar 14 uur. Daarnaast maak je ook opdrachten en oefeningen, bereid je lessen voor en studeer je. Reken alles samen op 40 à 45 uur per week tijdsinvestering in je opleiding. Maatschappijvakken volg je in groep in een aula. Voor de praktijkvakken zit je samen met je medestudenten in kleinere werkgroepjes en heb je ook vaker een-op-eencontact met de docenten.

Klik op onderstaande iconen om meer uitleg te krijgen over de verschillende rollen binnen Crossmediale Projecten.

        

         
 
 
  

 

        

Downloaden

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden