Bachelor

Journalistiek

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Starten in februari

Kon je om een of andere reden niet starten in september? Of ligt je huidige opleiding je niet? Dan is de start in februari misschien iets voor jou. Wie start in februari 2021, kan het opleidingsprogramma spreiden over 5, 6 of 7 semesters.

Inschrijven kan na een intakegesprek met trajectbeheerder Ann Vanryckeghem (09 234 73 81). Het tweede semester gaat van start op maandag 8 februari 2021 met de creatieve week. Hier vind je alle informatie voor wie start in februari.

Downloaden

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden