Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Kmo-Management

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg

Vraag je brochure aan per post of via e-mail.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Binnen de opleiding Bedrijfsmanagement is dit mogelijk. Je start hoe dan ook in het eerste gemeenschappelijke jaar Bedrijfsmanagement en kiest daarna – via een traject op maat – voor een van onze zeven afstudeerrichtingen:

  • Het traject voor de afstudeerrichtingen Accountancy-Fiscaliteit, Marketing, Rechtspraktijk, Financie- en Verzekeringswezen, Logistiek Management en Internationaal Ondernemen: dit leg je af in 3 jaar en dus 6semesters.
  • Het traject voor de afstudeerrichting Kmo-Management: je diploma halen kan in 3,5 jaar en dus 7 semesters.

Wanneer en hoe inschrijven voor je start in februari?

Het is niet nodig om te wachten op je resultaten van je eerdere school of universiteit. Zodra je weet dat je bij ons wil starten, kan je langskomen voor een intakegesprek en je voorbereiden op je nieuwe start. Omdat je een traject op maat volgt, geven we je graag wat richtlijnen mee:

  • Lees alvast onze leaflet februaritrajecten. Je vindt er alles over vrijstellingen, studiemateriaal en je lessenrooster.
  • Misschien heb je wel recht op vrijstellingen. Kijk hier of je recht hebt op standaardvrijstellingen of vraag bijkomende vrijstellingen aan via het aanvraagformulier.
  • Maak een afspraak met de program manager van de afstudeerrichting van jouw keuze via trajectbeheerbem@arteveldehs.be