Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Logistiek Management

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
De fascinerende wereld van douane, accijnzen en milieuwetgeving is je natuurlijke habitat. Het geeft je een kick om goederen op de efficiëntste manier van punt A naar punt B te krijgen. Dankzij jouw organisatorisch talent, digitale vaardigheden en planmatigheid blijft de logistieke molen 24/7 draaien. Je bent een uitstekend communicator, ook in het Engels, Frans en Duits. Je kan zelfstandig werken, maar je bent evenzeer een onvervalste teamplayer.

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Je wordt een professional op het vlak van supply chain management. Je vakkennis laat je toe het heft in eigen handen te nemen en uit je comfortzone te treden.

Wat na je opleiding?

Heb je je diploma Logistiek Management op zak? Dan ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren als een expert in supply chain management.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor elke student Bachelor Bedrijfsmanagement identiek. Pas aan het einde van het eerste academiejaar maak je een keuze voor een van de afstudeerrichtingen.

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra bachelordiploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Na het eerste gemeenschappelijke jaar, kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. De campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Zin in een écht campusbezoek?

Bekijk de beschikbare data en schrijf je in


Herbeleef de online infodag van 27 juni

Blijft nog maar een korte periode beschikbaar: ontdek heel veel extra informatie over de opleiding(en) van jouw voorkeur, dankzij de gedetailleerde video's over alle opleidingen, campussen en lesinhoud. 

Naar de startpagina

Mensen denken vaak dat transport saai is, maar er komt erg veel bij kijken: douane, milieuwetgeving, communicatie in verschillende talen... Dat maakt onze lessen en een toekomstige job in de logistiek zo boeiend.
Camille Roelens
Laatstejaarsstudente Logistiek Management

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail