Bachelor

Logopedie en Audiologie

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk voor Audiologie, Starten in februari mogelijk voor Audiologie, Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Internationale ervaringen

Tine is logopediste en ging vorig jaar op buitenlandse stage. Ze trok naar Zuid-Afrika. Bekijk haar ervaring!

Bekijk meer internationale getuigenissen

Wat is internationalisering?

Heb je zin om een buitenlands avontuur aan te gaan tijdens je opleiding? Arteveldehogeschool heeft een breed internationaal netwerk van 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. De mogelijkheden om in het buitenland te studeren of stage te lopen zijn dan ook eindeloos. We moedigen je aan om je horizon te verruimen en je te verdiepen in andere talen en culturen. De creditbewijzen die je zou behalen zijn uiteraard evenwaardig aan die van Arteveldehogeschool zelf.

Eén op vijf studenten per academiejaar grijpt deze kans met beide handen. Sta jij ook open voor zo’n verrijkende internationale ervaring? We sommen de mogelijkheden binnen deze opleiding hieronder voor je op.

Wat zijn de mogelijkheden binnen deze opleiding?

Studeren

In de Bachelor Logopedie en Audiologie krijg je de kans om les te volgen aan een partnerschool- of universiteit in het buitenland. Vanaf het eerste jaar kan je al enkele dagen les volgen in Nederland. Tijdens je opleiding neem je ook deel aan een internationale week. Binnenkort kan je een deel van je lessen volgen in het Trinity College in Dublin. Dat kan ter plaatse of online.

Stage

In deze opleiding heb je de mogelijkheid om stage te lopen in het buitenland. In het derde jaar kan je kiezen voor onder meer Suriname, Frankrijk, Zuid-Afrika, Zweden, Nederland of Spanje. De onderhandelingen met China zijn lopende.

Internationalisation @ home

Blijf je liever in België, maar wil je toch een internationale ervaring opdoen? Met Internationalisation @ home kan je samen met buitenlandse studenten bepaalde opleidingsonderdelen in het Engels volgen op je eigen campus. Een uitgelezen kans om je Engels bij te schaven, je netwerk uit te bouwen en een internationale ervaring op je cv te plaatsen.