Bachelor

Logopedie en Audiologie

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk voor Audiologie, Starten in februari mogelijk voor Audiologie, Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Kwaliteitsvol leren

Je schrijft je in voor een kwaliteitsvolle opleiding. De kwaliteit van de opleiding wordt voortdurend gemonitord en verbeterd. Bekijk onze accreditatie, opleidingsreview of de opleiding in cijfers.

Accreditatie

De Bachelor Logopedie en Audiologie is een erkende opleiding. Ze werd geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Lees hier meer.

Opleidingsreview

In 2015 werd de opleiding beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen. De opleiding werd positief beoordeeld:

De Bachelor Logopedie en Audiologie wordt in het werkveld als een referentie en een voortrekker gepercipieerd. De grote troeven in deze opleiding zijn de hartelijkheidbetrokkenheid en inhoudelijke expertise van de docenten en het opleidingsmanagement. De opleiding heeft een hoog niveau en een sterke onderwijskundige onderbouw.

De betrokken studenten krijgen een indrukwekkende begeleiding en ondersteuning wat een warme laag rond de opleiding creëert. De stage neemt een centrale en krachtige plaats in het voorbereiden op de latere beroepspraktijk. De voeling met het werkveld is sterk aanwezig en de manier waarop de aanwezige expertise teruggekoppeld wordt naar het werkveld is een groot pluspunt.

Lees het volledige rapport hier.

De volgende opleidingsreview van de Bachelor Logopedie en Audiologie vindt plaats in het academiejaar 2021 - 2022.

Opleiding in cijfers

Hoeveel studenten volgen deze opleiding? Welk diploma behaalden deze studenten in het secundair? Hoelang doen studenten over het behalen van het diploma? Lees hier de antwoorden!

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden