Bachelor

Media Management en Technologie

Voorheen: Grafimediabeleid, 180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke
Ben je gepassioneerd door de impact van print- en multimedia op ons leven? Zoek je een gevarieerde afstudeerrichting die je klaarstoomt voor een job in de media- of grafische sector? Deze opleiding is een ideale combinatie van creatief ondernemen, innovatieve communicatie en productkennis binnen de sector. Je kiest uit twee verschillende trajecten: Crossmedia of Printmedia.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over afstudeerrichting Media Management en Technologie

Wat zal je leren?

Je leert luisteren naar de noden van klanten en zet doelgericht diverse mediatechnologieën in bij het uitrollen van hun communicatieplannen.

Wat na je opleiding?

Met de afstudeerrichting Media Management en Technologie kan je alle richtingen uit. Ga aan de slag als digital marketeer, productie manager of account manager.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Praktische info

Welke laptop heb je nodig? Welke software? Hoe groot zijn de groepen?

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Bekijk het werk van onze studenten

Snuif de sfeer op van de campus en bekijk de realisaties van onze studenten!

Hoe ziet je opleiding eruit?

Halfweg het tweede jaar kan je binnen deze afstudeerrichting kiezen uit twee trajecten om je nog verder te specialiseren: Printmedia en Crossmedia.

Waar volg je les?

Kom meer te weten over de mediacampus in Mariakerke

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Na het secundair heb ik een zevende jaar drukopleiding gevolgd aan het VISO. Toen was ik zeer geboeid door hele drukproces, maar na afloop van mijn stage wist ik dat ik eigenlijk liever niet aan een drukpers wou staan. Omdat de processen zelf mij wel echt interesseerden, zeker de optimalisatie en efficiëntie, ben ik op de studiekeuze Grafimediabeleid gekomen.
Rutger Van den Broeck
Oud-student Media Management en Technologie - keuzetraject Printmedia

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden