Vrijstellingen

Je kan de opleiding Mondzorg ook starten met een aantal vrijstellingen, op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK’s).

EVK’s zijn creditbewijzen, getuigschriften of binnen- of buitenlandse studiebewijzen die aangeven dat je een formeel leertraject met goed gevolg hebt doorlopen.

Het is aan jou als student om zelf de ECTS fiches van de opleiding mondzorg te vergelijken met uw eerder verworen kwalificaties of creditbewijzen.

Hieronder vind je het document om zelfstandig het dossier aan te maken waarmee je vrijstellingen kan aanvragen. 
Gelieve alles te bundelen in 1 document!!

Het volledige dossier (in 1 documentinclusief bewijzen mag je versturen naar de trajectbeheerder van de opleiding: Dhr. Seghers via thomas.seghers@arteveldehs.be 

 

Ben je echter reeds tandartsassistent in België met twee jaar werkervaring en je bent overtuigd dat je reeds alles kent met betrekking tot Motivational Interviewing en interculturele communicatie dan kan je vrijstelling aanvragen.
Dit kan via een motivatiebrief en bijhorend filmmateriaal op te sturen, waarin je bewijst zowel een motivational interview af te kunnen nemen als een intercultureel gesprek te voeren.