Bachelor

Multimediaproductie (Audiovisual Design)

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke
Zijn websites, mobiele applicaties en Internet of Things voor jou nu al passé? Werk mee aan de hype van morgen en ontwikkel bij ons de skills van de toekomst. Studenten multimediaproductie beperken zich niet enkel tot het gebruik van de laatste nieuwe technologie, maar weten deze ook in een creatief design te plaatsen om een kant-en-klaar digitaal eindproduct te kunnen opleveren. Na een algemene grafische en multimediale opleiding in het eerste jaar kies je in het tweede semester voor het keuzetraject Audiovisual Design of New Media Development.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Ontdek hoe je krachtige, professionele en verrassende audiovisuele content maakt en leer werken voor specifieke doelgroepen en via uiteenlopende kanalen.

Wat na je opleiding?

Na het keuzetraject Audiovisual Design van de Bachelor Grafische en Digitale Media blink je uit in doelgerichte creativiteit en technische knowhow.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Praktische info

Welke laptop heb je nodig? Welke software? Hoe groot zijn de groepen?

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je reeds een bachelor- of masterdiploma op zak? Dan kan je de afstudeerrichting Audiovisual Design volgen in twee jaar via een verkort traject. Hier vind je je studieprogramma.

Bekijk het werk van studenten

Snuif de sfeer op van de campus en bekijk de realisaties van onze studenten op gdm.gent en ons eigen Youtube-kanaal AVD TV.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Na een gemeenschappelijk eerste semester kies je in je tweede semester reeds voor het keuzetraject Audiovisual Design.

Waar volg je les?

Kom meer te weten over de mediacampus in Mariakerke

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Je leert filmen en monteren, geluid opnemen en bewerken, 2D en 3D motion graphics maken, live events capteren en streamen. Bovendien ontdek je hoe je een verhaal vertelt, spanning opbouwt en de kijker meesleept.
Kenneth
Laatstejaarsstudent

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden