Bachelor

Multimediaproductie (New Media Development)

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Mariakerke
Als je binnen Multimediaproductie in het eerste jaar de specialisatie-track New Media Development kiest, beslis je jouw focus te leggen op scripting en development, Internet Of Things, user experience en software engineering. Klaar om design en spitstechnologie te combineren?

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

In de afstudeerrichting New Media Development leer je hoe je graphics ontwerpt, duizelingwekkende software codeert en nieuwe user experiences creëert.

Wat na je opleiding?

Na het keuzetraject New Media Development heb je heel wat verschillende opties wat je carrière betreft.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Praktische info

Welke laptop heb je nodig? Welke software? Hoe groot zijn de groepen?

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Bekijk het werk van onze studenten

Snuif de sfeer op van de campus en bekijk de realisaties van onze studenten!

Hoe ziet je opleiding eruit?

In het tweede semester van je eerste jaar kies je voor het keuzetraject New Media Development binnen de afstudeerrichitng Multimediaproductie.

Waar volg je les?

Kom meer te weten over de mediacampus in Mariakerke

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Het is heel belangrijk dat je blijft leren na het afstuderen, lifelong learning. Tijdens je studies Multimediaproductie heb je van alles geproefd en van alles een goeie aanzet gekregen, maar je bent nog niet helemaal verdiept in de materie. Je bent heel breed inzetbaar op de arbeidsmarkt, maar het is aan jou om een keuze te maken welke richting je wil inslaan. Eens je zover bent, moet je jezelf gaan finetunen in die materie, enkel zo zal je je plek behouden op de arbeidsmarkt. Ook ik moet me voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven.
Evelien Rutsaert
Oud-studente Multimediaproductie - keuzetraject New Media Development

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden