Bachelor

Officemanagement

180 studiepunten, Afstandsonderwijs mogelijk voor 2 van de 3 afstudeerrichtingen, Februaristart mogelijk, Campus Kantienberg
De opleiding Officemanagement dompelt je onder in een verfrissend bad van communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen. Elk van de drie trajecten opent de deur naar een breed palet aan praktische vaardigheden. Je wordt iemand op wie organisaties kunnen bouwen. Een multi-inzetbare kracht die ook in crisissituaties het hoofd boven water houdt, prioriteiten stelt en verantwoordelijkheid opneemt.

Ontdek de 3 afstudeerrichtingen

Over Bachelor Officemanagement

Wat zal je leren?

Ons opleidingsprogramma vertrekt vanuit jouw talent en passie. Je hebt veel ruimte om zelf keuzes te maken en op elk moment ligt de focus op praktijk.

Wat na je opleiding?

Na deze opleiding kan je vele richtingen uit, maar je wordt sowieso een multi-inzetbare kracht die ook in crisissituaties het hoofd boven water houdt.

Waarvoor kies je?

Met Officemanagement kies je voor een opleiding waar we niet alleen maar praten, maar vooral heel graag doen. We verwachten van onze studenten diezelfde ambitie.

Hoe ziet je opleiding eruit?

We koppelen onze vakken maximaal aan de praktijk en duwen je zachtjes uit je nest zodat je tijdens praktijkprojecten je eigen vleugels leert strekken.

Proeflessen

Tijdens de krokusvakantie kan je proeflessen volgen. Je ervaart hoe de lessen in het hoger onderwijs verlopen, snuift de sfeer op de campus op en ontmoet medestudenten.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Officemanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Je hebt al een bachelordiploma behaald en wil nog een tweede opleiding volgen? Dan kom je in aanmerking voor een verkort traject of vrijstellingen.

Starten in februari

Start je bij ons in februari, dan kan je jouw diploma perfect behalen op drie jaar en krijg je een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Begeleid afstandsonderwijs en bijzondere statuten

Zijn hogere studies voor jou niet vanzelfsprekend door een functiebeperking of omdat je studeren combineert? Ga dan voor een bijzonder statuut.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Internationale ervaringen

Arteveldehogeschool heeft een breed internationaal netwerk van 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Kwaliteitsvol leren

De Bachelor Officemanagement is een erkende en geaccrediteerde opleiding door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Begeleid afstandsonderwijs

Heb je je handen vol met een job of een gezin en heb je daarom je droom om een diploma te halen geparkeerd? Via begeleid afstandsonderwijs behaal je op jouw ritme je diploma voor de specialisatie Business & Languages.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Als ik één goede raad mag geven: doe zoveel mogelijk relevante ervaring op. Ik heb pas tijdens mijn stages ontdekt waar mijn echte interesses lagen. De opleiding laat je van alles en nog wat proeven, maar uiteindelijk bepaal je zelf wat je ermee doet. Dus daag jezelf uit, toon ondernemingszin, wees leergierig en vooral: ga er vol voor!
Tine Verdegem
Oud-student Business & Languages en klantenbeheerder payroll grote ondernemingen bij Attentia

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Officemanagement
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail