bachelor
Officemanagement

Wie zijn bakje vol communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen wil scheppen en daarbovenop oplossingen bedenkt als een pro, vindt bij de bachelor in het Officemanagement de beste ingrediënten voor een heerlijk ambitieuze toekomst. 

De opleiding bestaat uit 3 jaar, 180 studiepunten, 3 afstudeerrichtingen, en kan gevolgd worden in campus Kantienberg en campus Kattenberg. Ontdek ook onze Engelstalige bacheloropleiding International Office Management. Voor de zesdejaars die graag willen proeven wat Officemanagement te bieden heeft, is er het Enter programma. 

Afstudeerrichtingen

Start in februari 2019

Wil je veranderen van opleiding of heb je besloten terug te gaan studeren? Je kan Officemanagement ook starten in februari.

Lees meer

CO-LAB Officemanagement

Wij geloven in de vorming van de bedrijfsrealiteit van morgen. In het CO-LAB bouwen we in co-creatie aan duurzame samenwerkingen op maat om onze studenten op te leiden tot echte ‘young potentials’.

Meer informatie over CO-LAB

 

Vragen over deze opleiding?

Bachelor in het officemanagement
09 234 75 54

Kom naar ons infomoment voor ouders

Zet jouw zoon of dochter de stap naar het hoger onderwijs? Zit je nog met heel wat vragen en bezorgdheden? Kom dan naar een van onze gratis infosessies.

Lees meer