Event & Project Management

Als student Event & Project Management leer je de organisatie van evenementen naar een hoger niveau te tillen. In de vele praktijkprojecten geef je blijk van een stevige dosis creativiteit en ondernemingszin. Je weet wat er leeft in de eventsector en bent op de hoogte van de laatste trends. Je verwerft inzicht in Project, Process en Lean Management om van elk evenement een heuse beleving te maken. 

Ontdek het specialisatietraject Event & Project Management op onze infodag.

Event- en projectmanagement (Bachelor in het officemanagement)

 

De troeven van het specialisatietraject Event & Project Management

  • Al vanaf het eerste jaar ligt de focus op praktijk. Dat is uniek in Vlaanderen. Dankzij real-life opdrachten, bedrijfsbezoeken, gastcolleges,  inspiratiesessies en stages ontdek je de wondere wereld van events en projecten. 
  • Je kiest van bij de start voor de opleiding Event en Project Management. Zo ontplooi je je meteen tot een volwaardige eventprofessional met een grondige kennis van nieuwe media, grafische softwareprogramma’s, marketingstrategieën en process-, project- en changemanagement.
  • Wij zetten sterk in op ondernemingszin en creativiteit. Persoonlijke vrijheid combineer je met discipline: je creativiteit bloeit open, je durft te ondernemen en zet trends om in aantrekkelijke projecten.
  • Dankzij onze nauwe samenwerking met bedrijven slagen wij er als opleiding in de vinger aan de pols te houden met de eventsector. We laten jou proeven van de nieuwste trends in een sector die voortdurend in beweging is. Vele van onze (praktijk)docenten staan trouwens nog met één voet in de bedrijfswereld. Ze zijn bronnen van expertise, energie, ideeën en creativiteit. 

Ontdek het specialisatietraject Event & Project Management op onze infodag!

 

Peter Van de Veire kwam onze studenten Event en Project Management inspireren

Geen man die zo evenementen als het Eurovisiesongfestival en de MIA's aan elkaar praat. Geen presentator die zo uitbundig je ochtendhumeur verdrijft op nationale radio. Een bloemlezing in zijn geheel eigen stijl. Peter Van de Veire over zware jobs, de (on)zin van vergaderen en de moord op Samson. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees verder op onze blog.