Human Resources Management

Je weet dat een bedrijf vierkant draait zonder de juiste medewerker op de juiste stoel. Je traint je mensenkennersbrein en leert hoe je dankzij duurzaam loopbaanmanagement de skills van een ander laat blinken. Je ontdekt hoe je met het juiste personeelsbeleid talent overtuigt. Als HR-specialist ben je dagelijks bezig met de belangrijkste kracht van een bedrijf, de mensen. 

De troeven van het specialisatietraject HRM

  • Ons specialisatietraject Human Resources Management is veel meer dan alleen rekruteren en selectie. We richten ons op alle praktijkgerichte, strategische én commerciële facetten van het HR-departement. Maak kennis met Employer Branding, Talent- en Peoplemanagement ,... en bouw mee aan een duurzaam HR-beleid.
     
  • De arbeidsmarkt schreeuwt om jonge, dynamische HR consultants!  Voor een onderneming zijn medewerkers immers de belangrijkste troef. Jij leert hoe je de juiste persoon op de juiste plaats zet. Je verliest het welzijn van de werknemers nooit uit het oog.
     
  • Vanuit hun vele contacten met de bedrijfswereld, slagen je (praktijk)docenten er perfect in de brug te slaan naar wat jou te wachten staat na je studies. Op die manier sta je van in het begin met één voet in de bedrijfsrealiteit.
     
  • Dankzij deze generalistische opleiding ben je breed inzetbaar in diverse HR-functies: HR-professional, recruitment officer, learning & development coach, HR consultant, payroll administrator, HR manager, personeelsadviseur, welzijnsadviseur,… 

Welke vakken zal je krijgen?

>> Ontdek het specialisatietraject Human resources management op onze infodag!