Human Resources Management

Je ambieert een echte sleutelrol in het strategisch personeelsmanagement van een organisatie. Van aanwervingen en selecties, tot loonadminstatie en talentontwikkeling: als hr-specialist ben je elke dag bezig met de mensen van een bedrijf.

Ontdek het specialisatietraject Human Resources Management op onze infodag.

De troeven van het specialisatietraject HRM

  • Ons specialisatietraject Human Resources Management is veel meer dan alleen rekruteren en selectie. We richten ons op alle praktijkgerichte, strategische en commerciële facetten van het hr-departement. Maak kennis met Employer Branding, Talent- en Peoplemanagement ,... en bouw mee aan een duurzaam hr-beleid.
  • De arbeidsmarkt schreeuwt om jonge, dynamische hr-consultants!  Voor een onderneming zijn medewerkers immers de belangrijkste troef. Jij leert hoe je de juiste persoon op de juiste plaats zet. Je verliest het welzijn van de mensen nooit uit het oog want gelukkige werknemers presteren beter. En dat is de ultieme uitdaging waar een hr-professional elke dag voor gaat. 
  • Vanuit hun vele contacten met de bedrijfswereld, slagen je (praktijk)docenten er perfect in de brug te slaan naar wat jou te wachten staat na je studies. Projecten leren je probleemoplossend te denken in teamverband en dankzij de coaching van docenten doe je daarenboven heel wat zelfkennis op. Op die manier sta je van in het begin met één voet in de bedrijfsrealiteit
  • Dankzij deze generalistische opleiding ben je breed inzetbaar in diverse hr-functies: hr-professional, recruitment officer, learning & development coach, hr-consultant, payroll administrator, hr-manager, personeelsadviseur, welzijnsadviseur,…