Human Resources Management (Management Assistant)

Hoe trek je straffe werknemers aan? En hoe houd je ze in je organisatie? Wat zijn de nieuwste trends rond human resources management? Hoe zet je hr-strategieën uit? En hoe vertaal je ze concreet? Je leert in deze opleiding hoe je een personeelsbestand efficiënt beheert en welke criteria je best gebruikt om nieuwe profielen aan te werven.

De troeven van het specialisatietraject HRM

  1. Ons specialisatietraject Human Resources Management is veel meer dan alleen rekruteren en selectie. We richten ons op alle praktijkgerichte, strategische én commerciële facetten van het HR-departement. Maak kennis met Employer Branding, Talent- en Peoplemanagement ,... en bouw mee aan een duurzaam HR-beleid.
     
  2. De arbeidsmarkt schreeuwt om jonge, dynamische HR consultants!  Voor een onderneming zijn medewerkers immers de belangrijkste troef. Jij leert hoe je de juiste persoon op de juiste plaats zet. Je verliest het welzijn van de werknemers nooit uit het oog.
     
  3. Vanuit hun vele contacten met de bedrijfswereld, slagen je (praktijk)docenten er perfect in de brug te slaan naar wat jou te wachten staat na je studies. Op die manier sta je van in het begin met één voet in de bedrijfsrealiteit.
     
  4. Dankzij deze generalistische opleiding ben je breed inzetbaar in diverse HR-functies: HR-professional, recruitment officer, learning & development coach, HR consultant, payroll administrator, HR manager, personeelsadviseur, welzijnsadviseur,… 

Welke vakken zal je krijgen?

>>> Ontdek het specialisatietraject Human resources management op onze infodag!