Iets voor jou?

Je houdt van plannen en organiseren en denkt in functie van oplossingen. Bovendien heb je affiniteit met talen en zijn trends op vlak van nieuwe media jou niet onbekend.

Welke specialisatie past bij jou?

Je kiest van bij de start voor jouw specifieke afstudeerrichting:

  • Languages (Management assistant): Als polyvalente en viertalige management assistant plan, organiseer en communiceer je. Dankzij jou functioneert een bedrijf of organisatie optimaal.
  • Human resources management (Management assistant): Jij bouwt mee aan een economisch gezonde organisatie, zonder het welzijn van werknemers uit het oog te verliezen. Je leert hoe je een personeelsbestand efficiënt beheert en welke criteria je best hanteert om nieuwe profielen aan te werven. 
  • Event- en projectmanagement: Productlanceringen, beursdeelnames, bedrijfsevents, congressen… in deze afstudeerrichting leer je grondig projectmatig werken. Je organiseert events van a tot z.

Liever een internationaler perspectief? Ontdek dan onze volledige Engelstalige bacheloropleiding International Office Management.

Welke kennis moet ik hebben voor ik aan de opleiding begin?

Is mijn talenkennis sterk genoeg?

Voor de lessen Frans en Engels heb je niveau A2 van het Europees Referentiekader (ERK) nodig. Bekijk jouw niveau in de matrix voor zelfevaluatie van het ERK. Ben je nog niet zeker of je talenkennis voldoende is? Doe dan de gratis DIALANG-test.

Voor de talen Duits en Spaans heb je geen voorkennis nodig.

Is mijn ICT-kennis sterk genoeg?

In een wereld die zich zeer snel digitaliseert, is het belangrijk om slim en professioneel te leren werken met de nieuwste informatica- en mediatools: van werken in de cloud, starten met e-commerce, digitaal boekhouden over grafische vormgeving tot het ontwerpen van een website. 

>>> Twijfel je of deze opleiding iets voor jou is? Op onze infodag beantwoorden je graag al je vragen!