Internationale ervaringen

Zin om een deel van je studie in het buitenland te doen? Het kan, zowel voor lessen als voor stage. De bachelor in het officemanagement biedt ook een brede waaier aan andere mogelijkheden om internationale contacten te leggen!

Alle mogelijkheden op een rijtje:Studeren in het buitenland

In het derde jaar kan je kiezen uit een 40-tal buitenlandse partnerscholen van onze opleiding! We moedigen onze studenten aan om hun horizon te verruimen en zich te verdiepen in andere culturen. Benieuwd naar wat ze te vertellen hebben? Lees het hier. 

Mijn Spaans en mijn zelfvertrouwen hebben een boost gekregen.

 Laura Mertens, studente Event- en ProjectmanagementStage in het buitenland

Stage in het buitenland? Dat kan al in je tweede jaar voor je participatiestage. Trek voor een maand de grenzen over en kies zélf waar jij stage wilt lopen. Onze studenten trokken al naar Slovenië, Polen, Nederland en Maleisië! In het derde jaar kan je maar liefst 3,5 maand stage lopen in een bedrijf in het buitenland. Zoek zoals Margot een stageplaats bij een event agency in New York. Of doe zoals Silke en Isabeau en ga samen evenementen en activiteiten organiseren op de Bahamas! Anderen komen aan de slag in Australië, Zuid-Afrika, Aruba, Madrid, Valencia, Bristo (UK),... Blijf je liever in de buurt? Dat kan ook! Maud koos voor een boeiende stage in een Amsterdams PR-bedrijf! Internationalisation @ home

Wil je samen met buitenlandse studenten een paar vakken in het Engels volgen? Dat kan! Buitenlandse studenten kunnen één semester of langer aansluiten bij de opleiding Officemanagement. Dat kan zowel in het herfst- als lentesemester. We ontvangen hen met open armen. Dankzij hen krijgen onze studenten de kans om contact te leggen met de rest van de wereld.

Elk jaar organiseren we ook ‘international days’ met inspirerende workshops en lezingen van gastsprekers van over heel de wereld. Bekijk hier alle internationale activiteiten op de campus.

Mag het nog net iets meer zijn? Ambieer jij een toekomst in het buitenland? Ontdek dan zeker ook onze volledig Engelstalige bacheloropleiding International Office Management.Studie- en taalreizen

Tijdens minstens één studie of taalreis dompel je je onder in het bedrijfsleven in het buitenland.

Bekijk hier onze studie- en taalreizen.Bidiplomering

Studeer je laatste jaar in Luik en behaal twee volwaardige bachelordiploma’s: één van de Vlaamse Gemeenschap en één van de Franstalige Gemeenschap. Caroline Kodeck en Maité Sedeyn waagden zich allebei aan dit avontuur! Lees hun verhalen. 

Ik heb veel meer geleerd dan enkel Frans.

Caroline Kodeck, studente Management Assistant