Internationale ervaringen

Zin om een deel van je studie in het buitenland te doen? Het kan, zowel voor lessen als voor stage. De bachelor in het officemanagement biedt ook een brede waaier aan andere mogelijkheden om internationale contacten te leggen!

Alle mogelijkheden op een rijtje:Studeren in het buitenland

In het derde jaar kan je kiezen om een deel van je opleiding in het buitenland te volgen. Van Aruba tot Zuid-Korea: jij beslist. We moedigen onze studenten aan om hun horizon te verruimen en zich te verdiepen in andere culturen.

Mijn Spaans en mijn zelfvertrouwen hebben een boost gekregen.

 Laura ging op Erasmus naar Spanje. Lees haar volledig verhaal.Stage in het buitenland

Met een buitenlandse stage sla je twee vliegen in één klap. Je doet zowel professionele ervaring als buitenlandse ervaring op. De mogelijkheden zijn letterlijk grenzeloos: Londen, Nicosia, Toronto, Istanbul, New York of Kaapstad. Je kan werkelijk overal aan de slag.Internationalisation @ home

Wil je samen met buitenlandse studenten een paar vakken in het Engels volgen? Dat kan!

Elk jaar organiseren we ook ‘international days’ met inspirerende workshops en lezingen van gastsprekers van over heel de wereld. Bekijk hier alle internationale activiteiten op de campus.

Mag het nog net iets meer zijn? Ambieer jij een toekomst in het buitenland? Ontdek dan zeker ook onze volledig Engelstalige bacheloropleiding International Office Management.Studie- en taalreizen

Tijdens minstens één studie of taalreis dompel je je onder in het bedrijfsleven in het buitenland.

Bekijk hier onze studie- en taalreizen.Bi-diplomering

Studeer je laatste jaar in Luik en behaal twee volwaardige bachelordiploma’s: één van de Vlaamse Gemeenschap en één van de Franstalige Gemeenschap.

Ik heb veel meer geleerd dan enkel Frans.

Caroline Kodeck studeerde in Luik tijdens haar volledige laatste jaar. Lees haar verhaal.