Languages

Met jouw talenknobbel sta je te springen om internationale contacten te leggen in de bedrijfswereld. Daarnaast pak je problemen snel en efficiënt aan en zoek je steeds de beste oplossing. Als communicatiespecialist bouw je een goede relatie op met alle stakeholders (klanten, leveranciers, partners, etc.), concretiseer en verbeter je de werking van je organisatie en switch je vlot tussen verschillende talen.

Ontdek het specialisatietraject Languages op onze infodag.

De troeven van het specialisatietraject Languages

 • Je maakt van jouw meertaligheid een echte troef. Ben je gefascineerd door alles wat met interculturele communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vreemde talen? Dan is het specialisatietraject Languages écht iets voor jou!
 • Dit specialisatietraject gaat veel verder dan talen en communicatie. De unieke combinatie van business basics aangevuld met process-, project en changemanagement maakt dat je na de opleiding ook zelf processen kan modelleren, concretiseren en verbetervoorstellen kan formuleren. Jij wordt opgeleid tot een procesmanager die zowel de kleinste schakel kent als het totaalplaatje ziet.
 • Wij leren je het bedrijfsimago van jouw organisatie uit te bouwen. Als specialist in relatie- en reputatiemanagement (community management) begrijp je als geen ander het belang van interne en externe communicatie. Je bent in staat een positieve reputatie uit te bouwen met alle stakeholders (klanten, leveranciers, businesspartners,...) .
 • Communicatie speelt een cruciale rol. Jij hebt een stapje voor om aan de slag te gaan als taalspecialist/internationaal agent in internationale en meertalige organisaties.
 • Met dit diploma op zak kan je meteen aan de slag. Studeer je toch liever verder? Het specialisatietraject Languages is een uitstekende voorbereiding op een bachelor-na-bachelor of (via een schakeljaar) op een master.

   

  "We komen zeker naar de proeflessen"

  Twee vriendinnen die ook na het secundair wellicht zij aan zij blijven staan: maak kennis met Eline Van Acker en Kimya Gholami. Het duo volgde Economie-Talen aan de Gentse Sint-Bavohumaniora en vindt Officemanagement daar goed bij aanleunen. “Het is interessant om nog dieper op bepaalde dingen in te gaan”, zegt Eline op de SID-in Gent. “En omdat je aan Arteveldehogeschool liefst 15 studiepunten vrij invult met keuzevakken, kies je zelf hoe je je opleiding vormgeeft.” Lees meer op onze blog.