Languages (Management Assistant)

Dankzij jou functioneert een bedrijf of organisatie optimaal. Als polyvalente en viertalige professional, organiseer en communiceer je. Je neemt het relatie- en reputatiemanagement in handen. Vanuit je kennis van proces-, project- en changemanagement kan je procedures en processen kritisch doorlichten en verbeteren.

De bedrijfswereld schreeuwt om mensen met dit profiel: stressbestendige en contactvaardige professionals die verantwoordelijkheid dragen en oplossingen zoeken voor onverwachte problemen en is tevens een knelpuntberoep!

De troeven van het specialisatietraject Languages

 1. Je maakt van jouw meertaligheid een echte troef. Ben je gefascineerd door alles wat met communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vier talen? Dan is het specialisatietraject Languages iets voor jou!
   
 2. Deze specialisatie gaat veel verder dan talen en communicatie. De unieke combinatie van business fundamentals aangevuld met process-, project en changemanagement maakt dat je na de opleiding ook zelf processen kan modelleren, concretiseren en verbetervoorstellen kan formuleren. Jij wordt opgeleid tot een procesmanager die zowel de kleinste schakel kent als het totaalplaatje ziet.
   
 3. Wij leren je het bedrijfsimago van jouw organisatie uit te bouwen. Als specialist in relatie- en reputatiemanagement (community management) begrijp je het belang van interne en externe communicatie. Je bent in staat een positieve reputatie uit te bouwen met alle betrokken stakeholders.
   
 4. Communicatie speelt een cruciale rol. Jij hebt een stapje voor om aan de slag te gaan als taalspecialist/internationaal agent in internationale en meertalige organisaties.
   
 5. Met je diploma op zak kan je meteen aan de slag.
  Studeer je toch liever verder? Het specialisatietraject Languages is een uitstekende voorbereiding op een bachelor-na-bachelor of (via een schakeljaar) op een master.

Welke vakken zal je krijgen?

>>> Ontdek het specialisatietraject Languages op onze infodag!