Onze aanpak

Met de opleiding Officemanagement kies je voor een opleiding die van wanten weet. Waar we niet alleen maar praten maar vooral heel graag DOEN. Waar we geen schrik hebben om nieuwe dingen te proberen en waar we ook van onze studenten diezelfde nieuwsgierigheid en ambitie verwachten.

Praktijk & cross-over aanpak

Op elk moment ligt de focus op praktijk.  In het derde jaar draai je maar liefst drie maand mee in een bedrijf en pas je al je skills en knowhow toe in je bachelorproef. Tussendoor werken we in de lessen met real-life cases, nodigen we gastsprekers uit, enz..

Dankzij onze cross-over aanpak kan je je kennis van één vak inzetten voor een ander. Zo maak je een verslag over een studietrip voor Recht bijvoorbeeld in het Frans of kan je je grafisch talent inzetten voor een groepsopdracht marketing.

How low can you go?

Denk. Doe. Word. Bij Officemanagement dragen we de basisgedachte van Arteveldehogeschool uit en focussen we ons op kennis, praktijk en persoonlijke groei. Het werken naar persoonlijke groei doen we in het opleidingsonderdeel Talent lab. Doorheen de drie jaar van je opleiding leer je jezelf, je professionele omgeving en de wereld kennen. Door workshops maar ook door inspirerende lezingen van sprekers zoals bv. Peter Van de Veire.

Wij geven jou alle ruimte om te ontplooien. To the stars and beyond. Door je bijvoorbeeld te engageren voor projecten als het Community Café en deel te nemen aan masterclasses, study trips en internationale uitwisselingsprojecten tijdens de Exchange week, kan je het tot AAA-student schoppen. Dit staat voor Authenticiteit, Ambitie en Attitude. 

Liever geen muurbloempjes

Na je opleiding leveren we jou als startklare ‘young potential’ af. Door flink te netwerken op de events die we met het CO-LAB organiseren, verhoog je de kansen op een kick-start voor je toekomstige carrière.

CO-LAB brengt studenten, alumni, professionals en onderwijsexperten samen. Zo organiseren we op onze Community Cafés speeddates en netwerkevents om stageplaatsen en later zelfs een volwaardige job te bemachtigen. Benieuwd naar de Rooftop Afterwork, de Talent Fair for Business of de Young Potential Speeddates? Bekijk hier enkele sfeerbeelden. 

Community Café I Young Potential Speeddates 27-11-2017