Programma

Het programma van Officemanagement is uitgewerkt rond 6 programmalijnen die je optimaal voorbereiden op je toekomst.

1. Event- en projectmanagement , Human Resources Management of Languages:  de vakken binnen deze programmalijn maken van jou een expert binnen jouw vakgebied. Kies één van onze drie specialisaties:

  • Specialisatie Business & Languages
    Je besties worden Nederlands, Frans en Engels. Je leert vloeiend en professioneel communiceren. Dankzij je brandend hete digital skills en marketingkennis breng je je boodschap treffend over. Je leert de do’s en don’ts van project-, proces- en changemanagement. 
  • Specialisatie Human Resources Management
    Je dompelt je onder in de drie populairste bedrijfstalen in ons land: Nederlands, Frans en Engels. Je leert talent herkennen, aantrekken, coachen en bloeien in een professionele omgeving. Je combineert een oog voor winst met een hart voor het welzijn van je collega’s. 
  • Specialisatie Event & Projectmanagement
    Je focust je op alle aspecten van eventorganisatie: van de strategische planning, over de communicatie en marketing, tot the real deal met de vele praktijkprojecten. Je leert het scherpste promomateriaal ontwikkelen dankzij de nieuwste grafische media en brengt je boodschap raak over door je brede talenkennis en (social) media-talent. 

2. Business: Economische, marketing- en juridische opleidingsonderdelen maken van jou een allround medewerker die vlot kan meepraten en samenwerken met verschillende afdelingen. 

3. Digital skills: Na drie jaar heb je het volledige Office- en Adobe-pakket in de vingers. Je werkt als een PRO met programma's voor tekstverwerking, rekenbladen en grafieken. Daarnaastontwerp je ook vlot aantrekkelijke content voor  (social) mediatoepassingen zoals een uitnodiging, affiche of videoboodschap.

4. Language labs: In kleinschalige taalworkshops leer je de drie hoofdtalen (Nederlands, Frans en Engels) intensief lezen, spreken en schrijven in bedrijfscontext. Bij Business & Languages kies je er nog een vierde taal bij.

5. Denk-Doe-Word: Workshops over time management en teamrollen, lezingen met motiverende sprekers en inspiratiesessies over je talenten maken je de beste versie van jezelf.

6. DURF(te kiezen): We zetten systematisch in op keuzevrijheid en keuzemogelijkheden voor de studenten. Je kiest de vakken naar jouw smaak en creëert zo een uniek parcours. 

Raadpleeg de ECTS-fiches voor meer informatie over elk opleidingsonderdeel.

Downloaden