Bachelor

Officemanagement

180 studiepunten, Afstandsonderwijs mogelijk voor 2 van de 3 afstudeerrichtingen, Februaristart mogelijk, Campus Kantienberg

Verkort traject en vrijstellingen

Je hebt al een bachelordiploma behaald en wil nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject. Stuur een mail naar je Programme Manager om een afspraak te maken voorafgaand aan je inschrijving:​

Bekijk hier welke verkorte trajecten mogelijk zijn.

Aanvraag Vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma of studiebewijzen uit een verwante opleiding behaald? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor vrijstellingen. Vrijstellingen worden toegekend op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK’s). Dat zijn creditbewijzen, getuigschriften of studiebewijzen uit binnen-of buitenland die aangeven dat een formeel leertraject werd doorlopen.

Vul volgend aanvraagformulier aandachtig in en bezorg het ingevulde document aan jouw Programma Manager:

Verdien een vrijstelling

Wil je graag al een wildcard (= vrijstelling) voor één toekomstig vak verdienen?

Op woensdagnamiddag kan je het vak Graphic Media Management komen volgen. Je leert in slechts zes lessen werken met Photoshop & InDesign van 15u30 – 18u30 op  19/02, 04/03, 18/03, 01/04, 22/04 en 06/05.  

Als je slaagt voor het examen in eerste of tweede zittijd, heb je meteen je vrijstelling op zak. Interesse? Mail snel naar de opleidingscoördinator: sofie.vispoel@arteveldes.be.

Downloaden