Bachelor

Officemanagement

180 studiepunten, Afstandsonderwijs mogelijk voor 2 van de 3 afstudeerrichtingen, Februaristart mogelijk, Campus Kantienberg

Waarvoor kies je?

Met Officemanagement kies je voor een opleiding waar we niet alleen maar praten maar vooral heel graag doen. Waar we geen schrik hebben om nieuwe dingen te proberen en van onze studenten diezelfde nieuwsgierigheid en ambitie verwachten.

Ik ben echt fier op de studenten Officemanagement die voor ons een bachelorproef uitwerkten rond de organisatie van evenementen in verschillende steden. Het resultaat is merkbaar beter dan dat van andere onderwijsinstellingen waarmee ik al gewerkt heb.

 

Alain D'Haese - COO & Head of Venues EasyFairs Belgium

Cross-overaanpak

Op elk moment ligt de focus op praktijk.  In het derde jaar draai je maar liefst drie maanden mee in een bedrijf en pas je al je  knowhow toe in je bachelorproef. Tussendoor werken we in de lessen met reallife cases, nodigen we gastsprekers uit, kan je deelnemen aan buitenlandse uitwisselingsprojecten, organiseren we taaldagen, zijn er inspiratiesessies & workshops, ...

Dankzij onze cross-overaanpak kan je je kennis van één vak inzetten voor een ander. Zo maak je een verslag over een studietrip voor Recht in het Frans of kan je je grafisch talent inzetten voor een groepsopdracht Marketing.

Breek uit jezelf en blink uit  

Alles in deze opleiding staat in functie van persoonlijke groei. In Talent Lab zetten we onder meer in op jouw talenten, teamwork, personal branding, veerkracht en netwerkskills.  Aan het eind van je traject reiken we AAA-wards uit aan studenten die zich extra sterk ontwikkeld hebben op het vlak van attitude, ambitie of authenticiteit. Wie wil dat nu niet graag op zijn cv?

Wij geven jou ook alle ruimte om te ontplooien, jezelf te profileren en te excelleren. Door bijvoorbeeld deel te nemen aan masterclasses, netwerkevents, congressen, de International Week on Tour, ... kan je AAA-labels verdienen en zo weer een stapje dichter bij een AAA-ward komen. 

Intensieve coaching

Elke beginnende student belandt onder de veilige vleugels van een trajectcoach die hem of haar drie jaar lang inspireert en begeleidt bij de keuzes die zich af en toe opdringen. Welke keuzevakken of stages bereiden mij het best voor op de job waar ik van droom? Met welke AAA-opportuniteiten kan ik extra AAA-labels in de wacht slepen? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen tot een zelfbewuste, kritische en ruimdenkende professional?  Moeilijke knopen om door te hakken, maar met het juiste advies geraak je er wel uit.

CO-LAB 

CO-LAB  is een uniek samenwerkingsverband tussen studenten, alumni, onderwijsexperts en de bedrijfswereld. Hierdoor stimuleren we co-creatie en stimuleren we een win-win voor alle partijen. Zo kunnen studenten tijdens onze Community Cafés op zoek naar een studierelevante bijbaan, een stage of zelfs een volwaardige job. Benieuwd naar de Garden of Talent, de Rooftop Afterwork of de Talent Fair for BusinessBekijk hier enkele sfeerbeelden.

Ga een dagje mee op stage  

Ga je liever meteen aan de slag? Tijdens de paasvakantie kan je deelnemen aan ons Incompany project en een dag mee op stage gaan met een student. Schrijf je hier in

Kom naar onze infodag  

Heb je een meer gedetailleerde of persoonlijke vraag over de opleiding Officemanagement? Ben je benieuwd naar mogelijke stageplaatsen, ons aanbod keuzevakken,  bestemmingen binnen én buiten Europa waar je een deel van je studies of stage kan afronden, ... ? Stel al je vragen aan je toekomstige docenten tijdens onze eerstvolgende infodag. Ook studenten gidsen jou met plezier door het studiemateriaal. 

Community Café I Garden of Talent 21-10-2019

Community Café I Garden of Talent 21-10-2019