Wat na je opleiding?

Nu je opgeleid bent tot een zelfstandige en vindingrijke klasbak, kies je je volgende stap natuurlijk ook zelf. 

Doe mij nog maar wat extra kennis

Verder studeren kan je op veel manieren invullen. Je kan:

  • een tweede bachelordiploma behalen. Kies je voor onze zusteropleidingen Communicatiemanagement of Bedrijfsmanagement dan kan dit zelfs met een verkort traject!
  • je verder specialiseren door een bachelor-na-bachelor te behalen
  • een postgraduaat zoals Business Event Management of Lean Six Sigma Black Belt volgen
  • je inschrijven voor onze bijscholingen en masterclasses
  • gaan voor een master: via een schakelprogramma kan je doorstromen naar een masteropleiding zoals bv. Master in de taal- en letterkunde of Master in de communicatiewetenschappen.

Wist je dat maar liefst 31% van onze studenten Officemanagement de smaak zo hard te pakken heeft dat ze willen verder studeren? Een deel daarvan gaat zelfs voor een bijkomend masterdiploma.

Op 2 april kan je op de afstudeerbeurs komen snuffelen aan onze opleidingen handelswetenschappen. Je kan er alle uitleg vinden over Officemanagement, Bedrijfsmanagement, Communicatiemanagement, Journalistiek en Grafische en digitale media.
 

Ik vlieg er liever in

De cijfers spreken boekdelen: een indrukwekkende 95% van de afgestudeerden die een job zocht, is binnen de 6 maanden aan het werk.

Business & Languages

Je kan aan de slag als international accountmanager, procesbegeleider, officemanager, medewerker van een (internationale) klantendienst en nog zoveel meer.  Bedrijven zoals Ernst & Young, Secretary Plus, Gent ICC en talloze kmo’s, (non-profit)organisaties en overheidsinstellingen zijn op zoek naar een problem solving talenknobbel zoals jij.

Human resources management

Je laat je organisatie groeien als HR-consultant, personeelsadviseur, recruitment of reward officer, welzijnsadviseur, payroll consultant, … De lijst mogelijkheden is eindeloos. Kies voor een idealistische (non-profit)organisatie of ga voor een klepper als Hudson of Robert Half. 

Event- & projectmanagement

Als event- en projectmanager ben je een professionele veelvraat: je hapt zowel hands on als strategische jobs binnen. Je kan aan de slag als eventcoördinator, projectmanager, communication & marketing officer, event producer,… Je organiseert internationale beurzen of lokale projecten. Je bouwt mee aan de creatieve droom van je bedrijf of maakt die van jezelf waar.