Bachelor

Officemanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat na je opleiding?

Na deze opleiding kan je vele richtingen uit, maar je wordt sowieso iemand op wie organisaties kunnen bouwen. Een multi-inzetbare kracht die ook in crisissituaties het hoofd boven water houdt, prioriteiten stelt en verantwoordelijkheid opneemt. Met je diploma Officemanagement op zak, heb je de jobs voor het kiezen. 96% van de afgestudeerden is een jaar na afstuderen al aan het werk.

Officemanagement is een algemene en sterke opleiding die je niet vastpint, maar net deuren opent. Wat mij het meest bijblijft van de opleiding? Het hoge niveau van de talen, de persoonlijke begeleiding en de boeiende stages. Voor wie twijfelt om deze opleiding te starten, heb ik één advies: doen. 

 

Nele - Alumna Officemanagement

Languages

Je meertaligheid is je ticket naar een mooie carrière. Als je afgestudeerd bent, vind je vlot je weg naar jobs als management assistant, officemanager, procesbegeleider of klantendienstmedewerker bij bedrijven zoals Ernst & Young, Secretary Plus, Gent ICC en talloze kmo’s, (non-profit)organisaties en overheidsinstellingen.

Human Resources Management

Hr-professionals zijn in elke organisatie van onschatbare waarde. Ze spelen een sleutelrol bij aanwervingen en selecties, maar ook op de loonadministratie en bij talent- en competentieontwikkeling.  Laat je organisatie groeien als hr-consultant, personeelsadviseur, recruitment of reward officer, welzijnsadviseur of payroll consultant. Kies voor een idealistische (non-profit)organisatie of ga voor een klepper als Hudson of Robert Half.

Event & Project Management

Event- en projectmanagers zijn creatieve en ondernemende geesten die erop kicken om zelfs de meest uitdagende events of projecten in goede banen te leiden. Je kan aan de slag als eventcoördinator, projectmanager, communication & marketing officer, event producer, … Je organiseert internationale beurzen of lokale projecten. Je bouwt mee aan de creatieve droom van je bedrijf of maakt die van jezelf waar.

Ik maakte een goede indruk op mijn stageplaats en plots kwam de vraag of ik intern wou solliciteren voor een vaste job als hr-consultant in Gent.

 

Démy - alumna Officemanagement

Verder studeren

Blijf je liever nog even student? Maar liefst 31% van onze studenten heeft de smaak zo hard te pakken dat ze willen verder studeren. Een deel daarvan gaat zelfs voor een bijkomend masterdiploma.

Verder studeren kan je op verschillende manieren invullen:

Hoe leer je als toekomstig Officemanager het klappen van de zweep echt kennen?

Misschien door tijdens een Business Game een bedrijf op poten te zetten en elke nieuwe uitdaging vakkundig het hoofd te bieden. Na een spannende driedaagse wonnen studenten Stijn, Maxim, Lennart, Wietse & Jelle met glans de Business Game 2019. Hun geheim? Een slim samengesteld team met een goede kennis en dito vaardigheden, veel enthousiasme en een flinke portie lef. Lees op onze blog hoe ze een eigen chocoladefabriek uit de grond stampten. 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden