Bachelor

Officemanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat zal je leren?

Zo breng je jouw passie en talent samen

Ons opleidingsprogramma vertrekt vanuit jouw passie en talent, waarin vaardigheden centraal staan om van jou een startklare professional te maken en waar er ruimte is om zelf te kiezen. In het 2de en 3de jaar bepaal je immers zelf voor 15 studiepunten welke richting jouw professionele traject uitgaat.

Bekijk het aanbod keuzevakken

De opleiding is uitgewerkt rond zes programmalijnen

  1. Kies een van onze drie specialisaties: Languages, Human Resources Management of Event- en Projectmanagement. 
  2. Business: economische, marketing- en juridische opleidingsonderdelen maken van jou een allround medewerker die vlot kan meepraten en samenwerken met verschillende afdelingen.
  3. Digital skills: na drie jaar heb je het volledige Office- en Adobepakket in de vingers. Je werkt met programma’s voor tekstverwerking, rekenbladen en grafieken. Daarnaast ontwerp je content voor (social) mediatoepassingen zoals een uitnodiging, affiche of videoboodschap.
  4. Language labs: in kleinschalige taalworkshops leer je de drie hoofdtalen (Nederlands, Frans en Engels) intensief lezen, spreken en schrijven in bedrijfscontext. Bij Business & Languages kies je er nog een vierde taal bij.
  5. Denk-Doe-Word: workshops over timemanagement en teamrollen, lezingen met motiverende sprekers en inspiratiesessies over je talenten maken je de beste versie van jezelf.
  6. DURF (te kiezen): in het tweede en derde jaar kies je nu zelf voor vijftien studiepunten de opleidingsonderdelen die het meest bij jouw toekomstvisie passen. Ontdek ons aanbod keuzevakken. 

't Leven zoals het was de examens van Maaike en Arden

 

Downloaden

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden